De Borrel

Zoals elke zichzelf respecterende studievereniging heeft ook Van der Waals zijn eigen Borrelruimte, genaamd de 'Salon'. De 'Salon' bevindt zich op de zesde verdieping van Flux. Elke week, dus ook in de zomervakantie, kunnen de studenten en medewerkers van Technische Natuurkunde in de 'Salon' terecht voor hun favoriete bieren. Deze Van-der-WaalsBorrel wordt donderdagmiddag gehouden van 16.00 uur tot 19.00 uur.

De studenten weten de weg naar 'Salon' inmiddels goed te vinden, maar dat geldt ook voor de medewerkers van de faculteit. Velen van hen verschijnen elke week weer op de Borrel, zodat de Borrel zich ontwikkeld heeft tot een smeltkroes van natuurkundigen en een smerend element op de faculteit. Waar kun je immers beter in informele sfeer overleggen over stagemogelijkheden, discussiëren over je studievoortgang, hardop nadenken over de zin van het (natuurkundig) leven en maatschappelijke ontwikkelingen of gewoonweg ouwehoeren dan in de ‘Salon’ onder het genot van een 'Lamme Goedzak', een 'Ename Tripel', een 'Charles Quint' of een 'Liefmans Goudenband'? Nergens, inderdaad!

Het assortiment van de ‘Salon’ bestaat uit ongeveer 100 ± 10 speciale bieren. Dus vind je geen tap in de ‘Salon’: het specialebierenkarakter van de Borrel wordt zo optimaal uitgedragen. Bovendien biedt dat je de mogelijkheid om elke week wat anders te drinken; zo wordt het niet snel saai! Uiteraard is er een vast assortiment, maar seizoensbieren krijgen ook een kans. En natuurlijk kan er ook fris gedronken worden, zijn er een paar sterke dranken aanwezig en versnaperingen voor de lekkere trek. Dat alles tegen extreem lage prijzen over de bar gaat, behoeft geen verdere toelichting!

Voor vragen, stuur gerust een mailtje naar Borrel@vdwaals.nl.