Van-der-Waals Fraternities

Current Van-der-Waals Fraternities

Over het algemeen kunnen vrouwen bij Technische Natuurkunde zich erg goed redden in de omgeving waar het barst van de mannen. Van der Waals zelf is een grote sociale studie vereniging vol met vriendschappen, gezellige activiteiten en plezier. Maar veel meiden verlangen ook af en toe even naar wat echte girl-talk. Curieus is daar perfect voor. Wij zijn een vrouwendispuut maar we schieten ongetwijfeld niet tekort in gezelligheid, hechte vriendschappen, leuke activiteiten en fantastische uitstapjes.

It is not clear that intelligence has any long-term survival value,” zoals Professor Stephen W. Hawking al zei. Daarom staan wij – van fysisch dispuut Hawking - niet alleen voor een hoog IQ, maar ook voor een hoog EQ. Intelligentie alleen is niet voldoende, sociale omgang en gezelligheid zijn ook belangrijke standpunten binnen ons dispuut. Sinds 1 juni 2010 zijn wij bezig een geniale bijdrage te gaan leveren aan de studievereniging. Verder staat fysisch dispuut Hawking voor openheid naar anderen. Hiermee willen we het aantrekkelijk maken voor andere gave Van-der-Waalsleden, zeker ook voor eerstejaars, om zich bij ons te voegen.

Theomos is een van de nieuwste disputen der SVTN "J.D. van der Waals". Op dit moment zijn wij het enige officieel gemengde Van-der-Waalsdispuut. Het dispuut is opgericht door een supergave, hechte groep eerstejaars (nu tweedejaars). Theomos onderscheidt zich van de andere disputen in onder andere de ruimdenkendheid van zijn leden en ook al staat Natuurkunde hoog in het vaandel, verbreding op alle vlakken is een belangrijk punt in het vormen van de geest. Theomos is van plan Van der Waals een nieuwe intelligente en originele invalshoek te bieden.

Hotwheels is een momenteel kersvers Heeren*-dispuut. Wij zijn een vaste groep vrienden, die elkaar altijd al wist te vinden op donderdagavonden. We bedachten dat we meer konden betekenen voor de vereniging; daarom organiseren we regelmatig gave activiteiten voor onze leden, maar ook zeker voor leden van de vereniging. Met onze passie voor rijdende voertuigen, in het bijzonder natuurlijk de rolstoel, verenigen wij ons elkaar. Sinds 24 november 2014 mogen wij de titel 'dispuut' van onze geliefde studievereniging dragen, waarna jullie nog lange tijd net als in onze oprichtingsfase onverminderd veel plezier met ons kunnen delen. Tot op onze activiteiten!