De laatste loodjes

Het einde van het bestuursjaar nadert, toch lijkt het alsof er nog veel moet gebeuren. De Buitenlandse Excursie vertrekt bijna, de lustrumvoorbereidingen zijn in volle gang en we moeten alles klaarmaken voor de overdracht.

Toch kijk ik, of ik denk dat ik gerust mag zeggen wij, terug op een geweldig jaar. Het ‘bestuur zijn’ zelf was en is echt super leuk en ik ben heel blij dat ik het ben gaan doen. Maar daarnaast hebben we ook met zijn vijven een hele hechte band opgebouwd, waarvan ik verwacht dat die na ons bestuursjaar nog lang zal blijven bestaan. Naast de bestuurstaken die we met zijn allen hebben uitgevoerd, zijn we ook bij iedereen thuis geweest om een kijkje te nemen waar en hoe iedereen is opgegroeid. Zo zie je maar weer hoe verschillend het overal is. De ene keer lagen we lekker in een houtgestookte hottub naar de sterren te kijken, terwijl we de andere keer tot diep in de nacht La Trappe Quadrupel uit de fles aan het drinken waren bij een onbekende, nadat we naar een tentfeest van een damesvoetbaltoernooi twee dorpen verderop waren geweest.

Naast de band die we hebben opgebouwd met het bestuur, hebben we ook veel andere verenigingen op de Technische Universiteit Eindhoven goed leren kennen. Zo kijk ik weer uit naar het komende cobo-seizoen, waarvan we de eerste straaltjes al hebben kunnen meepikken. Ik ben vooral heel benieuwd hoe onze kandi’s deze tijd gaan overleven. Wij zullen ze als bestuur of oud-bestuur heel graag hier doorheen loodsen, waarbij we natuurlijk ook meegaan naar de cobo’s. Naast het meegaan naar gezellige activiteiten gaan we de kandi’s ook proberen goed voor te bereiden op het jaar dat komen gaat. Het blijft een raar gevoel dat de wisselings-ALV steeds dichterbij komt, terwijl ik nog nauwelijks besef dat ons bestuursjaar dan toch echt voorbij is.

Voordat het echter zo ver is moet ik eerst nog de Buitenlandse Excursie en de introductieweek overleven. Ach... ik denk dat dat wel moet lukken, de zee schijnt immers lekker te Scintilleren in Californië vanwege de felle zon die op het wateroppervlak reflecteert.